11/8.9 EXPAT EXPO TOKYO 2024
日本在住の外国人向けの専門展で森奈良漬店もご一緒します。
期間中、世界の食に寄り添いながら、
日本の伝統が培った味と香りの新たな食の楽しみ方をご提案。
ブース内展示に加えて、ステージセッションにも。
セッションでは「日本の食を支えてきた発酵文化と漬物について」をタイトルとしたセミナーとテイスティングセッションを行います。
▹11/8 15:30~15:55
▹11/9 12:35~12:55
多くの外国の方々や出展者の皆様にお目にかかれますことを楽しみにしています!
◆EXPAT EXPO TOKYO 2024
東京都立産業貿易センター 浜松町館
11/8 金10:00~17:00
11/9 土10:00~16:00
https://www.expat-expo.jp/
本出展にあたっては、中小企業地域資源活用等促進事業の助成金を活用しています。
―
During the event, we will be proposing new ways to enjoy food, incorporating flavors and aromas cultivated by Japanese traditions, and healthy eating while staying close to the World’s food culture.
In addition to the exhibits in the booth,
we will hold a seminar and tasting session titled “Fermentation culture and pickles that have supported Japanese food.”
▹11/8 Fri 15:30-15:55
▹11/9 Sat 12:35-12:55
We are looking forward to meeting many foreign visitors and exhibitors.
Please look forward to it!
◆EXPAT EXPO TOKYO 2024
Tokyo Metropolitan Industrial Trade Center
Hamamatsucho-kan
11/8 Fri 10:00~17:00
11/9 Sat 10:00~16:00
https://www.expat-expo.jp/
We will be exhibiting with a subsidy from the Program to Promote New Business Activities by SMEs Utilizing Regional Resources.